Φωτια Στα Βιλια - 9438wer Flb6hm : Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

Φωτια Στα Βιλια - 9438wer Flb6hm : Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

Evug6spgnczjem
Evug6spgnczjem from cdn1.img.sputniknews.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.

Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην.

Fwtia Sta Bilia Pros Psa8a Kai Agio Gewrgio Kineitai To Metwpo In Gr
Fwtia Sta Bilia Pros Psa8a Kai Agio Gewrgio Kineitai To Metwpo In Gr from www.in.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν.

Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής.

Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δάσος και δεν κινδυνεύουν σπίτια. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Teieymncx Somm
Teieymncx Somm from www.skai.gr
Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής.

Posting Komentar

0 Komentar